1. Klaarzetprijs €75
 2. Onze prijzen zijn inclusief: BTW, omniumverzekering met € 1.800 vrijstelling (tevens waarborg), reisbijstandverzekering, verbruik van gas en wc-product.
 3. Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank en terug binnenleveren met volle dieseltank. Eventueel verschil ten laste van de huurder.
 4. Bij een boete die na de huur ontvangen wordt een administratieve kost van € 15 wordt aangerekend, boven op de boete
 5. Max. 2500 km per week zijn inbegrepen, extra kilometers aan € 0,20 /km btw incl. Onbeperkte kilometers vanaf 3 weken verhuring.
 6. Assistance in binnen- en buitenland zijn inbegrepen voor de wagen en inzittenden. Annulatieverzekering is 5% van het bedrag en vrijblijvend te nemen.
 7. Elke motorhome is voorzien van motoronderhoud (zowel motor als interieur, zie contract) voor vertrek. Eventueel motoronderhoud onderweg wordt terugbetaald 
 8. De bestuurder dient min. 23 jaar te zijn en in het bezit van rijbewijs B. Alle voertuigen zijn maximum 3500 kg. Gelieve er op toe te zien dat u deze niet zwaarder belaadt dan het toegelaten maximum gewicht. Bij de minste twijfel, begeef u naar een weegbrug! Wij zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor overgewicht. 
 9. Een huurweek van mei tot en met september, tijdens schoolvakanties en in juli en augustus loopt van vrijdagnamiddag 15u tot vrijdagmorgen 10u. Andere maanden kan er hiervan afgeweken worden op aanvraag. 
 10. Weekend- en midweekverhuur is enkel mogelijk in het laagseizoen. 
 11. Een weekend loopt van vrijdagnamiddag 15u tot maandagvoormiddag 10u. Een midweek loopt van maandagnamiddag 15u tot vrijdagvoormiddag 10u. 
 12. Reservaties worden slechts definitief wanneer 35% van de huursom voldaan is. Het saldo dient één maand voor vertrek betaald te worden. 
 13. Oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de motorhome ook in dezelfde conditie terug. Eventuele nog aanwezige defecten worden bij vertrek gemeld.
 14. Eventuele schadereparaties, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijke reiniging gebeuren op kosten van de huurder.
 15. Toilet, ijskast enz. moeten leeg zijn en gereinigd. Bij niet-reiniging van de motorhome wordt € 150 aangerekend: buiten poetsen € 75, binnen poetsen € 75. Toiletcassette ruimen € 50 en afvaltank lozen € 25.
 16. Reiniging door de huurder gebeurt niet in een carwash, niet met hogedrukreiniger of schuurmiddelen
 17. Indien een huurovereenkomst wordt geannuleerd is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd: – bij annulering tot de 30ste dag vóór de vertrekdag: het verschuldigde voorschot – bij annulering vanaf de 30ste dag tot de 14de dag: 50 % van de huursom – bij annulering vanaf de 14de dag tot de laatste dag vóór vertrek: 90 % van de huursom – bij annulering op de vertrekdag zelf of later: de volledige huursom
 18. Huisdieren op aanvraag.